NLdoet @ Young Society

Afgelopen vrijdag zijn wij op kantoor weer helemaal los gegaan in het kader van NLdoet. Door het weer is de tuin in mindere mate aan bod gekomen, maar daardoor hebben we binnen des te meer werk kunnen verrichten. Met de hulp van Forrester hebben we de helft van het kantoor in een heel nieuw jasje gehesen.

De dag begon in de ochtend, vanaf 9.30 uur druppelden de vrijwilligers binnen. Rond 10.00 uur begon een introductiepresentatie, waarna we om 10.15 uur toch echt aan de slag gingen. De dag stond voornamelijk in het kader van klussen, waarvan heel veel verven. Naast dat de mensen van Forrester ons hebben geholpen, is het team van Young Society zelf ook hard aan het werk geweest. Naast het verven is er ook een poster-wall opgehangen. Van een witte muur naar een prachtig uitzicht.

Ook gedurende het klussen was er genoeg ruimte om een feestje te bouwen. De muziek stond overal aan, met in iedere kamer een ander genre. Ook in de hal met geringe ruimte wisten de vrijwilligers lekker mee te swingen.

Gedurende de dag is er erg veel werk verricht, uiteindelijk hebben we afgesloten met een borrel en is iedereen met een voldaan gevoel naar huis gegaan. Het resultaat is iets om trots over te zijn. Het gedeelte van ons pand wat we eerst beperkt gebruikten, is nu omgetoverd tot een aantal prachtige werkplekken. Met veel dank aan de mensen van Forrester en ons eigen team kunnen wij ons kantoor met nog meer plezier optimaal benutten, terwijl wij werken aan het burgerschapscurriculum van de toekomst!


YSdoet

Zoals elk jaar doet Young Society weer mee aan NLdoet. Dit jaar worden wij bijgestaan door Forrester, aankomende vrijdag komen zij ons met 11 mensen versterken! We gaan aan de slag op ons kantoor en in de tuin om de taken te realiseren waar wij gedurende het jaar niet aan toe komen.

Aan het eind van de dag zal de tuin er weer mooi bij liggen, zullen kantoorruimtes opgeknapt zijn en een aantal nieuwe meubels in elkaar gezet zijn. NLdoet geeft ons ieder jaar weer een boost om weer door te knallen tot de zomer. Een opgeknapte thuisbasis waarin wij weer keihard verder kunnen met het creƫren van maatschappelijke betrokkenheid.