Bij Young Society werken wij met een zeer divers team. Zij komen uit verschillende hoeken van het land en vertegenwoordigen tal van opleidingsachtergronden. Mbo, hbo en wo zijn bij ons allemaal vertegenwoordigd. Dit doen wij bewust, omdat wij geloven dat een dergelijke diverse samenstelling het beter mogelijk maakt om elkaar aan te vullen. Daarbij bestaat ons team uitsluitend uit jongeren om het peer-to-peer effect zo efficiënt mogelijk te benutten.

Ons team bestaat uit jongeren waarvan het hart bij de maatschappij ligt. We hebben als doel om alle jongeren in Nederland een beter inzicht te geven in de maatschappij. Hier draagt aan bij dat wij veel tijd besteden aan de opleiding van onze trainers en het stimuleren van het teamgevoel. Twee keer per jaar hebben wij een grote teambuildingdag, die volledig in het kader staat van de verdere ontwikkeling van het team.

Het resultaat is een hecht team dat met plezier aan de slag gaat met het tal van maatschappelijke onderwerpen die bij de jongeren besproken worden.


Amber Kaspersma
Functie: Oprichtster/Directeur

Amber heeft een rijke geschiedenis in de sociale sector. In 2015 heeft zij Young Society opgericht met als visie dat alle jongeren een waardige plek verdienen in onze maatschappij.

Tel. 06 280 993 46
Werkdagen: Ma t/m vr


Stefan Burger
Functie: Projectmanager

Stefan heeft een achtergrond in de psychologie en is vanaf het begin betrokken bij Young Society. Werken met jongeren geeft hem energie en wilt graag samen met hen maatschappelijke impact creëren.

Tel. 06 280 682 44
Werkdagen: Ma t/m vr


Dorine Mos
Functie: Coördinator

Dorine is drie jaar betrokken bij Young Society. Als stagiaire is zij uitgegroeid tot een zeer waardevol lid van het kernteam van Young Society. Met haar achtergrond in de sociaal pedagogische hulpverlening, is zij van essentieel belang bij het ontwikkelen van nieuwe projecten.

Tel. 06 280 892 06
Werkdagen: Ma t/m do


Sanne Reckman
Functie: Coördinator

Sanne heeft een onderwijswetenschappelijke achtergrond. Zij zet zich in bij het continu vernieuwen en up-to-date houden van onze trainingen.

Tel. 06 280 892 49
Werkdagen: Ma & vr