NLdoet @ Young Society

Afgelopen vrijdag zijn wij op kantoor weer helemaal los gegaan in het kader van NLdoet. Door het weer is de tuin in mindere mate aan bod gekomen, maar daardoor hebben we binnen des te meer werk kunnen verrichten. Met de hulp van Forrester hebben we de helft van het kantoor in een heel nieuw jasje gehesen.

De dag begon in de ochtend, vanaf 9.30 uur druppelden de vrijwilligers binnen. Rond 10.00 uur begon een introductiepresentatie, waarna we om 10.15 uur toch echt aan de slag gingen. De dag stond voornamelijk in het kader van klussen, waarvan heel veel verven. Naast dat de mensen van Forrester ons hebben geholpen, is het team van Young Society zelf ook hard aan het werk geweest. Naast het verven is er ook een poster-wall opgehangen. Van een witte muur naar een prachtig uitzicht.

Ook gedurende het klussen was er genoeg ruimte om een feestje te bouwen. De muziek stond overal aan, met in iedere kamer een ander genre. Ook in de hal met geringe ruimte wisten de vrijwilligers lekker mee te swingen.

Gedurende de dag is er erg veel werk verricht, uiteindelijk hebben we afgesloten met een borrel en is iedereen met een voldaan gevoel naar huis gegaan. Het resultaat is iets om trots over te zijn. Het gedeelte van ons pand wat we eerst beperkt gebruikten, is nu omgetoverd tot een aantal prachtige werkplekken. Met veel dank aan de mensen van Forrester en ons eigen team kunnen wij ons kantoor met nog meer plezier optimaal benutten, terwijl wij werken aan het burgerschapscurriculum van de toekomst!


Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *