Young society is opzoek naar jou!

Stage Vacatures HBO MBO

Stage met maatschappelijke impact

Stagevacature Hbo en Mbo: trainen en coachen
Ben jij opzoek naar een HBO of MBO stage als trainer en coach? Young Society is opzoek naar stagiairs met een sociale achtergrond. Instromen kan twee keer per jaar. In september en januari.

Waarom een stage bij Young Society?
Je kan kiezen,  je gaat stage lopen bij een organisatie waar je alleen maar koffie hoeft te halen voor je collega’s en kan chillen, of je kiest ervoor om te werken aan je professionele skills en leert om een top coach en een inspirerende trainer te worden.

Wat kan je doen bij Young Society?
Omdat wij werken met een actueel aanbod dat continue wordt afgestemd op de doelgroep, ga jij leren om trainingen te ontwikkelen en te geven. Wil je ook werken aan je coach vaardigheden? Dat kan ook! Binnen Young Society bieden wij ook persoonlijke coach trajecten voor onze doelgroep.

Wat’s in it for you?
Naast jezelf persoonlijk ontwikkelen en hard werken bieden wij een informele werksfeer. Ook investeren wij in jou als persoon door persoonlijke begeleiding, teambuilding activiteiten en leuke borrels. Ben jij er klaar voor om maatschappelijke impact te maken voor jongeren?

Met welke opleidingen kan jij je stage lopen bij Young Society?
Wij zijn altijd opzoek naar studenten met een sociale achtergrond van het Mbo of Hbo onderwijs. De meeste stagiairs komen van de opleidingen: Toegepaste Psychologie, Social Work, Culturele Maatschappelijke Vorming, Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener.
Staat jouw opleiding niet hierboven maar wil je wel graag stage lopen bij Young Society? Solliciteren kan altijd wij staan open voor mensen met een sterke motivatie!

werken bij young Society

Young Society is een social start-up, opgericht in 2015 door Amber Kaspersma. In de afgelopen vijf jaar is de stichting sterk gegroeid en bestaat ons team uit 4 beroepskrachten en 15 trainers. Onze ambitie is om de komende jaren verder te groeien om zoveel mogelijk MBO scholen te bereiken met ons inspirerende en innovatieve burgerschap aanbod. In 2020 hebben wij als doel om onze landelijke dekking verder uit te breiden en het project The Karma Factory op te schalen.

Op dit moment zijn er geen vacatures maar blijf ons volgen want wij zijn volop in beweging. Mocht je enthousiast zijn over onze organisatie en heb jij talenten en skills die onze organisatie verder kan helpen met onze ambitie? Stuur een open sollicitatie of meld je aan als vrijwilliger. Dat kan via info@youngsociety.nl of via het contactformulier. 

Meer informatie?
Neem contact met ons op voor verdere vragen of een afspraak

Volg ons

Contact

info@youngsociety.nl
T. 06 28 0t 78 04

Bezoekadres

Immanuel Kanthof 5 
1064 VR Amsterdam