stage als trainer&coach

Met Young Society bieden wij burgerschapsonderwijs aan op mbo-scholen. Met een vrolijk, kritisch en hardwerkend team van  gepassioneerde trainers bieden we een actueel programma dat helemaal aansluit op de belevingswereld van jongeren. Welke onderwerpen er zoal in onze trainingen aan bod komen? Niet de meest eenvoudige onderwerpen en dilemma’s, maar ja dát maakt het nu juist zo bruisend en interessant. We hebben het bijvoorbeeld over: drugs, alcohol, gezonde levensstijl, hoe ga je (verstandig) met geld om, seksualiteit, discriminatie en politiek. Onze missie is het vergroten van de maatschappelijk betrokkenheid onder jongeren. Daarmee versterken jongeren hun positie in de samenleving én werken we samen aan een (nog) mooiere wereld.  

Onze stichting in een aantal woorden? Professioneel, vernieuwend, jong, eigenwijs, persoonlijk, anders en ambitieus! Ja, dat zijn best veel woorden en eigenlijk willen we er nog veel meer aan toevoegen, maar dat doen we liever live in gesprek met jou, nadat je ons eerst alles over jezelf hebt verteld.

Peer-to-peer
Door middel van onze peer-to-peer methodiek staan wij dichtbij de belevingswereld van jongeren en weten ze te raken. Ons aanbod spreekt deelnemers persoonlijk aan doordat wij inspelen op hun talenten en drijfveren. Daarnaast zijn onze programma’s interactief en spelen ze in op actuele maatschappelijke thema’s. 

Waarom een stage bij Young Society?
Meer dan genoeg redenen om bij ons stage te lopen! Eén ervan is dat je enorm veel leert. We hebben namelijk veel verschillende professionals in dienst die allemaal zo hun eigen kennis met je willen delen. Daarnaast is ons onderwijsaanbod erg breed dus ook daardoor doe je veel kennis op verschillende vlakken op.

Een tweede reden is, dat je bij ons niet alleen koffie hoeft te halen (mag wel ;-)) en ondersteunend werkt doet. Je wordt overal bij betrokken, je krijgt verantwoordelijkheden en echt de kans om te laten zien we wat je kunt. Wanneer wij zien wat jij kunt en waar jouw talenten liggen, kunnen we je ook helpen om daar nog beter in te worden! We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je een topcoach en/of een inspirerende trainer wordt!

Wat kan je doen bij Young Society?
Omdat wij werken met een actueel aanbod dat continue wordt afgestemd op de doelgroep, ga jij leren om trainingen te ontwikkelen en te geven. Wil je ook werken aan je coach vaardigheden? Dat kan ook! Binnen Young Society bieden wij ook persoonlijke coach trajecten voor onze doelgroep.

What’s in it for you?
Naast jezelf persoonlijk ontwikkelen en hard werken, bieden wij een informele werksfeer. Je kunt bij ons lekker jezelf zijn en je zal merken dat we respectvol met elkaar omgaan. We moeten natuurlijk het juiste voorbeeld geven 😉
Ook investeren wij in jou als persoon door persoonlijke begeleiding, teambuilding activiteiten en leuke borrels. Ben jij er klaar voor om maatschappelijke impact te maken voor jongeren?

Taken binnen deze stage bestaan o.a. uit:

 • Projectmanagement: plannen, uitvoeren, monitoren en evalueren
 • Het coachen en begeleiden van jongeren in een ontwikkeltraject
 • Contact leggen en onderhouden met onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties en bedrijven
 • Het geven van trainingen, workshops en voorlichting aan Mbo studenten

Vaardigheden:

 • Affiniteit met en interesse in het werken met jongeren is je grootste drijfveer
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig
 • Je springt graag in het diepen en bent leergierig
 • Je bloeit op in teamverband maar je kan ook zelfstandig werken
 • Je bent representatief en weet onze organisatie goed te vertegenwoordigen naar onze partners
 • Je hebt een open en dienstverlenende houding;
 • Je beschikt over een grote dosis flexibiliteit en doorzettingsvermogen
 • Je bent attent, pro-actief en ziet werk

Ben je enthousiast en voldoe je aan het profiel? 
Stuur dan een motivatiebrief + je cv naar sollicitatie@youngsociety.nl, t.a.v. Amber Kaspersma of bel, 0628099346

Meer informatie?
Neem contact met ons op voor verdere vragen of een afspraak

Volg ons

Contact

info@youngsociety.nl
T. 06 28 0t 78 04

Bezoekadres

Immanuel Kanthof 5 
1064 VR Amsterdam