Ons Bestuur

Kristel Logghe
Een sociaal ondernemer in hart en nieren. Kristel werkt samen met verschillende maatschappelijk organisaties en zoekt continu naar de verbindende factor tussen sociale initiatieven. 

Voorzitter: Kristel Logghe

Penningmeester: Harrie Bemelmans

Harrie Bemelmans
Al jaren werk ik met of voor jongeren in het MBO; eerst als docent en later in een managementrol. Het mooie van deze sector in het onderwijs, waar ook Young Society zich in begeeft, is de diversiteit aan jongeren in leeftijd, culturele achtergrond en ambitie. Het belang van functies op MBO-niveau moet niet onderschat worden; het is de Haarlemmerolie van de maatschappij.

De inzet van Young Society voor de empowerment van deze jongeren is wat mij bijzonder aanspreekt. In het onderwijs worden ze opgeleid voor een beroep, maar dat kan niet zonder een stevige persoonlijkheid als basis. En dat is juist waar Young Society pro-actief op richt. 

Graag draag ik bij door mijn netwerk in de MBO-wereld open te stellen, mijn ervaringen te delen opgedaan in het Amsterdamse en Haarlemse beroepsonderwijs en als ambassadeur naar buiten te gaan om het werk van Young Society onder de aandacht te brengen.

Marieke van Meerten
Van 2009 tot en met 2011 heb ik met veel plezier De Slinger Jongeren gewerkt. Young Society is daaruit ontstaan en daarom twijfelde ik geen seconde toen Amber mij vroeg om zitting te nemen in het bestuur. Ik word heel enthousiast van het doel van de organisatie, de MBO-doelgroep, de mooie interactieve programma’s en de bevlogenheid van het team. 

Ik heb altijd geloofd in het peer-to-peer principe. En net als Young Society ben ik ervan overtuigd dat maatschappelijke bewustwording de persoonlijke ontwikkeling van jongeren stimuleert. Hierdoor wordt ook hun positie in de samenleving versterkt. De thema’s die aan de orde komen tijdens de interactieve en actieve programma’s worden geschreven in lijn met de interesses van de doelgroep en daarom is het ook zo’n succes. Ik ben trots om hier van de zijlijn deel van uit te maken.

Secretaris: Marieke van Meerten

Meer informatie?
Neem contact met ons op voor verdere vragen of een afspraak

Volg ons

Contact

info@youngsociety.nl
T. 06 28 07 78 04

Bezoekadres

Immanuel Kanthof 5 
1064 VR Amsterdam