BURGERSCHAP AANBOD

Young Society

ons Burgerschap aanbod

MBO BURGERSCHAP AANBOD
Opzoek naar burgerschap aanbod dat aansluit bij mbo studenten? Young Society biedt actuele en interactieve trainingen, workshops en projecten aan voor het mbo-onderwijs. Hierdoor spelen onze trainingen, workshops en projecten in op de leefwereld van jongeren. Daarnaast leveren wij maatwerk en stemmen het programma af op het opleidingsniveau van de deelnemers en het thema van de opleiding. Natuurlijk sluiten wij aan bij de kwalificatie-eisen van loopbaan en burgerschap. Door onze peer-to-peer methodiek staan onze  trainers, coaches en ervaringsdeskundigen dichtbij de doelgroep en weten ze daardoor te bereiken en te raken. Daarnaast zijn ze gescreend en in het bezit van een geldige VOG. 

DE VIER DIMENSIES VAN BURGERSCHAP
De burgerschapstrainingen, workshops en projecten die wij aanbieden zijn ingedeeld binnen de vier dimensies van het mbo burgerschap onderwijs. Het gaat om de volgende vier: economisch, sociaal-maatschappelijk, vitaal en politiek-juridisch. 

onze projecten

De Maatschappelijke Diensttijd (MDT) is een gesubsidieerd initiatief vanuit de overheid (VWS & OCW) met als doel jongeren een persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheid te bieden waarbij de maatschappij centraal staat. Jongeren ontdekken eigen talenten en nieuwe interesses terwijl zij bezig zijn met maatschappelijke thema’s. 

AAN DE SLAG MET MDT
Met Fix the Future en G.R.O.W. geeft Young Society invulling aan de Maatschappelijke Diensttijd.  Dit doen wij door middel van onze peer-to-peer methodiek, voor jongeren én door jongeren. Onze MDT-projecten bieden de mogelijkheid om mbo-onderwijs te verrijken. 
Wil je meer weten over onze MDT projecten klik op ons aanbod voor verdere informatie of neem contact met ons op.

burgerschap op maat

Staat het burgerschapsprogramma dat je zoekt niet tussen ons aanbod? Neem dan vooral contact met ons op. Onze trainingen en workshops worden continu actueel gemaakt. Het is een kleine moeite om programma’s aan te passen naar jouw specifieke wensen. Bel of mail ons en wij denken graag met je mee!

Young Society biedt maatwerk voor mbo burgerschap onderwijs

Meer informatie?
Neem contact met ons op voor verdere vragen of een afspraak

Bezoekadres

Zekeringstraat 46
1014 BT Amsterdam

Contact

info@youngsociety.nl
T. 06 48 93 83 79