Werken&Stage

Young Society

is opzoek naar jou

WERKEN OF STAGE BIJ YOUNG SOCIETY

Wil jij werken of stage lopen bij Young Society? Regelmatig hebben wij vacatures openstaan, dus dat kan!
Als stagiair kan je het hele jaar door solliciteren en instromen. Een professioneel team staat voor je klaar om je te begeleiden zodat je echt iets gaat leren tijdens je stage. 
Omdat we als organisatie grote ambities hebben en een sterk groeien hebben wij regelmatig vacatures openstaan. Hou onze website in de gaten of volg ons op onze socials (Instagram en LinkedIn).

Aan de slag bij Young Society
Ben je enthousiast en wil je echt iets leren en je verder persoonlijk ontwikkelen? Lees hieronder verder voor actuele vacatures en natuurlijk om te ontdekken wie wij zijn!

Werken en stage vacatures

WERKEN BIJ YOUNG SOCIETY

Young Society is een social start-up, opgericht in 2015 door Amber Kaspersma. De afgelopen jaren is de stichting sterk gegroeid en bestaat ons team uit 18 beroepskrachten en 40 peer-educators. Onze ambitie is om de komende jaren verder te groeien om zoveel mogelijk mbo-scholen te bereiken met ons inspirerende en innovatieve burgerschapsaanbod. 

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures. Volg onze socials voor updates over de nieuwe functies

Young Society mbo burgerschap onderwijs voor en door jongeren

Stage als trainer en coach

Zoek jij een mbo- of hbo-stage als trainer en coach? Young Society is op zoek naar stagiairs met een sociale achtergrond. Instromen kan gedurende het hele jaar.

Waarom een stage bij Young Society?
Je kan kiezen, je gaat stage lopen bij een organisatie waar je alleen maar koffie hoeft te halen voor je collega’s en kan chillen, of je kiest ervoor om te werken aan je professionele skills en leert om een top coach en een inspirerende trainer te worden. Bij Young Society krijg je van ons lekkere koffie en ga jij echt iets leren door vooral te doen!

Werken en stage vacatures

MET WELKE OPLEIDINGEN KAN JIJ STAGE LOPEN BIJ YOUNG SOCIETY?

 

Wij zijn altijd op zoek naar studenten met een sociale achtergrond van het mbo- of hbo-onderwijs. De meeste stagiairs komen van de opleidingen:

-Toegepaste Psychologie
-Social Work
-Pedagogiek

Staat jouw opleiding niet hierboven, maar wil je wel graag stage lopen bij Young Society? Solliciteren kan altijd. Wij staan open voor mensen met een sterke motivatie!

Meer informatie?
Neem contact met ons op voor verdere vragen of een afspraak

Bezoekadres

Zekeringstraat 46
1014 BT Amsterdam

Contact

info@youngsociety.nl
T. 06 28 07 78 04