Elementor #5156

GET READY OWN THE WORLD

MAATSCHAPPELIJKE DIENSTTIJD IN HET MBO ONDERWIJS

De maatschappelijke diensttijd (MDT) is een initiatief vanuit de overheid voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar. Het doel van de MDT is dat jongeren hun talenten ontdekken en deze in zetten voor de maatschappij. Tegelijkertijd ontmoet je veel verschillende mensen en vergroten jongeren hun leefwereld. 

 

 

Met het programma G.R.O.W biedt Young Society een interessant programma voor  op school aan de slag met je persoonlijke groei en maak je maatschappelijke impact. De student stelt een eigen programma samen door te kiezen uit een menukaart met workshops en trainingen. Vervolgens gaan ze de opgedane kennis toepassen in de maatschappij. Tijdens het hele traject krijgen de studenten begeleiding van onze peer-educators.

Maatschappelijk Diensttijd mbo onderwijs

Aanbod maatschappelijke Diensttijd

De Maatschappelijke Diensttijd (MDT) is een gesubsidieerd initiatief vanuit de overheid (VWS & OCW) met als doel jongeren een persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheid te bieden waarbij de maatschappij centraal staat. Jongeren ontdekken eigen talenten en nieuwe interesses terwijl zij bezig zijn met maatschappelijke thema’s. 

Aan de slag met MDT
Met Fix The Future en G.R.O.W. geeft Young Society invulling aan de Maatschappelijke Diensttijd.  Dit doen wij door middel van onze peer-to-peer methodiek, voor jongeren én door jongeren. Onze MDT-projecten bieden de mogelijkheid om mbo-onderwijs te verrijken. 
Wil je meer weten over onze MDT projecten klik op ons aanbod voor verdere informatie of neem contact met ons op.

 

burgerschap op maat

Staat het burgerschapsprogramma dat je zoekt niet tussen ons aanbod? Neem dan vooral contact met ons op. Onze trainingen en workshops worden continu actueel gemaakt. Het is een kleine moeite om programma’s aan te passen naar jouw specifieke wensen. Bel of mail ons en wij denken graag met je mee!

Young Society biedt maatwerk voor mbo burgerschap onderwijs

Meer informatie?
Neem contact met ons op voor verdere vragen of een afspraak

Bezoekadres

Immanuel Kanthof 5 
1064 VR Amsterdam

Contact

info@youngsociety.nl
T. 06 28 07 78 04